Turkish Airlines, promoție la zborurile Constanța – Istanbul

turkish airlines

In perioada 08-31 ianuarie, Turkish Airlines vine cu o ofertă pentru zboruri dus-intors Constanta – Istanbul, cu preturi incepand de la 99 EUR.

Perioadă vânzări: 08 – 31 Ianuarie 2018

Perioadă călătorie: 15 Ianuarie – 10 Iunie 2018

Tariful este valabil numai dacă șederea minimă în Turcia este de două zile.

Pentru mai multe detalii accesează website-ul oficial www.turkishairlines.com.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ Constanța aduce echipamente noi la spitalul județean. Horia Țuțuianu: „Valoarea acestora este inestimabilă”

mar ian. 9 , 2018
Veste bună pentru constănțeni. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta va primi, anul acesta, echipamente performante de imagistica medicala, constand intr-un aparat de rezonanta magnetica si sistem de arhivare a imaginilor medicale (PACS). Echipamentele vor fi achizitionate de Ministerul Sanatatii, cu finantare din partea Bancii Internationale pentru […]
spitalul judetean constanta, stiri constanta

V-ar putea interesa și: