Acțiune umanitară a elevilor de la Colegiul Mircea cel Bătrân

În prag de sărbătoare, plini de căldură,voluntarii de la TimeToImpact Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța au făcut tot ce au putut pentru ca spiritul sărbătorilor să ajungă și la copiii din Centrul  “Micul Rotterdam” din Constanța în data de 23.12.2016, înainte de Ajunul Crăciunului.

Întâlnirea dintre elevii mirciști și copiii din centru a fost pregătită cu mult devotament. Voluntarii s-au întâlnit în  cursul zilei de 17.12.2016 și au organizat un atelier de creaţie pentru realizarea unor ornamente și felicitări specifice Crăciunului. Creațiile handmade au fost vândute la târgul de Crăciun din cadrul Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân”.

”Totul s-a putut întâmpla prin grija domnului director prof. dr. Vasile Nicoară care a lucrat cu o echipă formată din profesor Amalia-Maria Roșioru, bibliotecar Ionela Simula, inspector prof. Daniel Geoglovan, ce au avut alături 50 de elevi.  Darurile, dulciurile, jucăriile au devenit clipe de poveste , căci voluntarii s-au jucat cu cei mici , au cântat  colinde împreună și au hotărât că anul care vine trebuie să fie și mai bun!”, a precizat prof. Florentina Gheorghe, responsabil de comunicare la CNMB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *