Ginerele lui Pelehra îl amenință pe șeful Protecției Consumatorilor cu lumânări și cu vot anti-PSD al rromilor. Cum răspunde Horia Constantinescu

Alexandru Mircea, ginerele lui Ghiță Pelehra (foto: Facebook)

Comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, a primit mai multe mesaje pe Facebook de la Alexandru Mircea, ginerele lui Pelehra, patronul Cuptorului cu Plăcinte.

„Ne-ai pus bine în vara asta și multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta micuțule.”

Acesta a făcut și o predicție politică, spunând că o „parte din rromii din Constanța nu vor mai vota PSD.” Horia Constantinescu este membru PSD.

Întrebat dacă îi este frucă de amenințări și dacă depune plângere, Constantinescu a declarat:

horia constantinescu

Horia Constantinescu, comisar șef CJPC

”Nu îmi este frică de astfel de acțiuni! Mi-am asumat tot, când am coborât în arena. Nu depun plângere! Nu am de ce! Câinii latră, șobolanii chițăie, carava trece și ANPC își face treaba!”

Partida Rromilor a avut protocoale de colaborare cu PSD la alegeri. Mircea Alexandru este prieten pe Facebook cu mai mulți pesediști, inclusiv cu viceprimarul Dumitru Babu. M. Alexandru a fost, până în 2012, președinte al Partidei Rromilor Pro-Europa.

One comment

  • Sa nu temeti, domnule Horia Constantinescu! Continuati ce ati inceput, controlati toate aceste restaurante, hoteluri, tonete, pe toti cei care servesc produse alimentare, e incredibila mizeria din aceste localuri, mergeti si la cei cu activitate delivery/ catering, e jale mare, imensa nesimtire, asa e romanul, asa ne respectam? Pe astia ii intereseaza doar banul, sunt lacomi, vor sa faca profit repede!
    Nu va lasati intimidat, mergeti cu sprijinul politiei, pe al populatiei il aveti sigur! Nu mai avem nicio sansa sa ne civilizam, sa ne educam, sa curatam mizeria din tara asta, totul este mizerie, furt si indolenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *