O zi specială pentru copiii din Centrul de Plasament „Antonio”

Vineri, 28 august a.c., micuţii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit în dar, din partea tinerilor social – democraţi constănţeni, o zi de neuitat.

De ani buni, aceştia primesc periodic vizita tinerilor social – democraţi, de care îi leagă o frumoasă prietenie. Nici de această dată, TSD-iştii nu i-au uitat pe micuţi. Într-o însorită după-amiază de vară, vineri, prichindeii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit u cadou din partea Organizaţiei de Tineret a PSD Constanţa.

Pentru început, aceştia au beneficiat de acces și activități concepute pentru ei în cadrul parcului acvatic din Eforie. Copiii au rămas cu amintirea jocurilor și a prieteniilor legate in parcul acvatic. La finalul vizitei, copiii, însoţiţi de tinerii social – democraţi, au luat masa într-un restaurant din Eforie.

Este un moment emoționant pentru noi. Astâzi ne-am reunit în familie. Sunt copii pe care i-am văzut crescând și la care ținem foarte mult. Am vrut să le oferim o zi de neuitat acestor copii pentru care un zâmbet și o îmbrățișare caldă au valori nemăsurate. Vom fi alături de ei întotdeauna. ” a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.

Acţiunea „Părinte, pentru o zi”, parte a programului „TSD, pentru responsabilitate socială” îşi propune să aducă zâmbetul pe chipurile unor copii, pentru care cuvântul „familie” nu are nicio semnificaţie. Tinerii social-democrați sunt alături de ei, îi îndrumă și îi îndeamnă cu fiecare ocazie spre formare profesională și educație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *