Premii pentru prietenii mediului

gremlin 17

Campania de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice, despre care v-am informat încă de la începutul lunii, a ajuns la final. Evenimentul organizat de către SC Gremlin Computer SRL și Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primăria mun. Constanța și cu RATC, beneficiază de susținerea ECOPOINT și RecoBat+ (organizații non-profit de preluare a responsabilității importatorilor si producătorilor de echipamente electrice, electronice, precum și de baterii și acumulatori) și-a desemnat ieri câștigătorii.

La depozitul Gremlin s-a organizat cu această ocazie o tombolă, la care au participat o parte din cei 110 constănțeni care au primit vouchere pentru că au aruncat deșeuri electrice sau electronice. Specialiștii Gremlin le-au explicat acestora cum funcționează depozitul, cum se reciclează și mai ales de ce.

Mi-aș permite să le propun autorităților locale și Inspectorarului Școlar Județean Constanța să organizeze vizite la acest depozit, pentru ca tot mai multă lume să înțeleagă cât de important este să duci deșeurile electrice și electronice la un centru specializat. Cei care au participat la Campania Gremlin au înțeles acest lucru: au aruncat de la lustre la calculatoare și frigidere.

Pentru a încuraja acest lucru, organizatorii au organizat, cum spuneam, și o tombolă. Maestru de ceremonii a fost Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice Constanța. Câștigătorii sunt:

  1. Valentin Mușat, strada Curcubeului – tabletă
  2. Ana Popescu, strada Vârful cu Dor – telefon
  3. Gheorghe Pulpă, bd. Alex Lăpușneanu – stație meteo

Cei care au venit la depozit au primit câte un premiu de consolare.

Centrele Gremlin de colectare a deșeurilor electrice și electronice funcționează în continuare.

 

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Betleemul românesc – adevăr sau mit?

Dum nov. 29 , 2015
Pe harta creștinismului românesc, peștera Sf. Andrei ocupă un loc de cinste. I se spune, nici mai mult, nici mai puțin decât ”Betleemul neamului românesc”. Expresia este preluată dintr-un comunicat al Arhiepiescopiei Tomisului. Există însă voci care spun că vorbim mai mult de un mit decât de realitate. Cert este […]

V-ar putea interesa și: