VIDEO. Constanța are un ”tărâm magic de Crăciun”. Inaugurare cu spectacole, artificii și copii și bunici fericiți

taram-craciun

Tărâmul magic de Crăciun a fost inaugurat ieri seară, la ora 18.00, în prezența a circa 3.000 de constănțeni nerăbdători. Mulți au ajuns la porțile Țării Piticilor, din parcul Tăbăcărie, înainte de ora anunțată (la insistențele copiilor, suntem convinși).

Așteptarea le-a fost răsplătită, pentru că au avut ce vedea. Au fost așteptați cu mai multe spectacole pentru copii, căci, să nu uităm, este de fapt ceea ce obișnuiam să numim, până anii trecuți, ”orășelul copiilor”. Au avut însă parte și de un frumos foc de artificii.

”Noi pregătisem acest tărâm magic pentru copii. Am rămas surprins să văd câți tineri și câți adulți au fost, împreună chiar cu generația a treia, și asta îmi arată că un asemenea târg magic a lipsit constănțenilor. Nu cred că este centimetru pătrat liber”, a spus primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

A fost prima zi dintr-o lună plină de surprize, promit atât organizatorii, cât și primarul.

”Vă invităm aici, vă veți bucura de lumini, de atelierele care au loc aici, veți putea face o grămadă de fotografii cu toate locurile aceste superbe de aici”, a spus și Valentin Ispas, reprezentantul organizatorilor.

”Este extraordinar. Îi invităm pe toți să vină aici. Ne-ați luminat această seară și începutul sărbătorilor de Crăciun”, a spun și o bunică, venită la inaugurare cu nepoata.

Aveți mai jos un clip de 23 de minute care surprinde principalele momente și declarații ale deschiderii oficiale a Tărâmului magic de Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *