VIDEO. Patronul de la Scoica, șantajat de un recidivist. Imagini din timpul flagrantului

santajLa data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat un flagrant, în interiorul restaurantului Scoica din Constanța, pentru prinderea lui Constantin Codău, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj .

Astfel, respectivul bărbat, fost angajat la restaurantul în cauză, a solicitat suma de 1.000 de euro, în repetate rânduri, unui om de afaceri din municipiul Constanța, amenințându-l că va face publice aspecte nereale cu privire la o boală transmisibilă dobândită pe perioada angajării, aspect ce ar fi atras controale din partea instituțiilor abilitate ale statului.

Polițiștii constănțeni l-au imobilizat pe bărbat după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 17.05.2017 a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Bărbatul a mai fost condamnat, dar a fost eliberat din închisoare, condiționat, în 2015.

Mai jos puteți vedea imagini din timpul flagrantului, filmate de un amator. Imaginile au fost blurate de editorii Constanța 100%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *