Proiectul „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” continuă, la Universitatea Ovidius din Constanța

Casa Corpului Didactic Constanța

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) începe cea de-a IV-a ediție a proiectului de activități extracurriculare  „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” cu un prim eveniment organizat vineri, 23 aprilie, de la ora 11:00, potrivit lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecanul FMI.

Conform sursei citate, activitatea se va desfășura online, participarea fiind posibilă prin linkul http://bit.ly/O_zi_în_FMI-23-04-ora11.

„Evenimentul va cuprinde un seminar și o masă rotundă, și își propune să asigure climatul adecvat discuțiilor între studenți și elevi legat de activitățile din cadrul facultății, de proiectele realizate de către studenți cât și despre oferta educațională a facultății”, subliniază prodecanul FMI.

Totodată, discuțiile vor fi ancorate pe marginea subiectelor prezentate în cadrul Seminarului studențesc care se va desfășura în prima parte a întâlnirii.

Potrivit organizatorilor, sesiunea va avea următorul program:

– ora 11.00 – Seminarul studențesc:

  • IoT and Cybersecurity at FMI – Lucian Plăcintă – Informatică, anul 3 și Antonio Vasile – Informatică în limba engleză, anul 3, coord. Asist. univ. dr. Dorin Iordache;
  • Aproape doi ani în FMI –  Iustin Vîlcu și Alexandru Chiricesc, Informatică, anul II, coord. asist. univ. dr. Dorin Iordache;
  • PenPal – Platforma e-learning pentru învățământul primar – Gabriela Amalia Ene, Informatică în limba engleză, anul III, coord. Conf.univ.dr. Dragoș Sburlan;
  • SODA – Aplicație pentru verificarea distanțării sociale în fotografii și secvențe video – Daniel-Teodor Mocanu, Informatică, anul III, coord. Conf.univ.dr. Elena Pelican.

De la ora 12.00 vor avea loc discuții libere în cadrul Mesei rotunde elevi-studenți-cadre didactice.

Proiectul de activități extracurriculare  „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” a reunit de-a lungul a patru ani elevi de clasa a XI-a și a XII-a din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, anul acesta fiind prezenți și elevi din județul Călărași.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

35,9% din totalul cazurilor de COVID s-au înregistrat în Bucureşti, Cluj, Timiş, Ilfov şi Constanţa

joi apr. 22 , 2021
În săptămâna 12 – 18 aprilie, 35,9% din totalul cazurilor de COVID s-au înregistrat în Bucureşti, Cluj, Timiş, Ilfov şi Constanţa, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică. Potrivit raportului săptămânal de supraveghere, 29,6% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, Cluj, Prahova, Constanţa şi Bihor. De la începutul pandemiei […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: