Succes remarcabil al Școlii Doctorale de Științe Umaniste din Universitatea Ovidius Constanța

Drd. Mirela Pisaltu (a doua din stânga), la finalul concursului. Sursă foto: Facebook/Monica Vlad

Școala Doctorală de Științe Umaniste din Universitatea Ovidius Constanța (UOC), echipa de studiu în limba franceză, a marcat azi o nouă reușită.

Mirela Pisaltu s-a clasat a doua la finala națională a prestigiosului concurs internațional de difuzare a cercetării „Ma thèse en 180 secondes”, cu excelenta prezentare a tezei despre ce înseamnă să fii un bun profesor de limba franceză.

„La Ovidius, cercetarea în limba franceză este performanță!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. habil. Monica Vlad, directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UOC.

Școala Doctorală de Științe Umaniste a obținut în fiecare an locuri pe podiumul finalei naționale, demonstrând seriozitatea, pregătirea academică foarte bună și implicarea atât a doctoranzilor, cât și a îndrumătorilor acestora.

Cea mai bună performanță a Universității Ovidius (și a României) la acest concurs a fost în 2018, când doctoranda de atunci Veronica Diana Hagi a obținut calificarea în finala internațională care a avut loc în Laussane, Elveția, unde a câștigat premiul al treilea, cu o cercetare despre reprezentările lingvistice ale elevilor de nivel gimnazial din Dobrogea, cercetare remarcată și apreciată de fosta președintă a Confederației Elvețiene, Micheline Anne-Marie Calmy-Rey.

Mai jos puteți urmări reprezentanți sa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fată de 14 a murit după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

mar iun. 27 , 2023
Completare 28 iunie: Tânărul de 17 ani, care a înjunghiat marţi două persoane în Grădina Botanică din Craiova, una dintre ele decedând, a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi de tentativă de omor. O fată de 14 ani și un tânăr de 20 […]

V-ar putea interesa și: