Cum va lumina Primăria Constanța Împărăția Noroaielor Veșnice

Să fie cam zece ani de când un cartier al Constanței este un regat al noroaielor. Compozitorilor, locul unde Mazăre se lăuda că face locuințe ieftine cu prieteni din Israel și pereți de rigips, nu a văzut asfalt decât pe alocuri. Alocuri înseamnă zona blocurilor de care tocmai am menționat și o bucată dintr-o stradă, unde își are castelul, pardon vila, Valerică, băiatul competent lăudat de fostul primar, dar pe care DNA îl verifică pentru niscai firmane care nu s-ar împăca prea bine cu legile statului de drept.

Ei bine, dregătorii acestui oraș s-au gândit că așa de bine s-au obișnuit supușii cu noroaiele că nu e bine să le strice rostul. Ba dimpotrivă, pentru a-l admira mai bine au stat la sfat și hotărât să îl lumineze mai bine. 238 de stâlpi vor planta supușii în zonă și vor săpa 7 kilometri de rețea, până la finele anului. Musai până atunci, altfel stăpânii din Europa se vor supăra și vor lua banii.

DSC_0862
Așa arată cartierul fără asfalt.

Pentru că sunt obișnuiți cu lucrurile de mai proastă calitate, pentru că tot sunt cetățeni de mâna a doua, stâlpii de care vorbeam vor avea lămpi cu sodiu, nu cu LED-uri, așa cum vor fi pe alte străzi ale orașului.

ILUMINAT PUBLIC NOU ÎN CINCI CARTIERE ȘI PATRU BULEVARDE

 

Pe cei doi trei care sperau că se vor despărți de străzile care le aduc aminte de ulițele copilăriei bunicilor și de praful care se ridică în semn de salut la fiecare căruță sau mașină care trece prin zonă, dregătorii orașului nu au vești prea bune. Nu, nu se va asfalta prea curând, deși a existat un Radu Mazăre care a promis asta an de an. Dar când? Nu se știe. Oare e nevoie?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vin pentru sânge - campanie inedită pentru creșterea numărului de donatori

mie aug. 26 , 2015
În România, numărul donatorilor scade vara, în perioada concediilor, însă nevoia de sânge pentru intervențiile chirurgicale de urgență crește. Doar 1,7% din populația României donează, spre deosebire de Danemarca, unde procentul este de 12% (conform sieudonez.ro). Pornind de la această idee, comunitatea OSP a demarat un proiect prin care își […]

V-ar putea interesa și: