O parte din Constanța, fără apă caldă, din cauza unei avarii a Electrocentrale S.A.

electrocentrale sa cet palas

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 11.11.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146, 147.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția încălzirii și a apei calde de consum în perimetrul străzilor: b-dul. Alexandru Lăpușneanu, b-dul. Aurel Vlaicu, str. Soveja, b-dul. Tomis.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a reluat acțiunile de deratizare

lun nov. 11 , 2019
Primăria Constanța a reluat astăzi acțiunile de deratizare în municipiu. În cursul acestei săptămâni vor fi amplasate momeli toxice în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății populației, conservării şi protecţiei mediului înconjurător. Momelile, care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile, vor fi protejate în stațiile de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. […]

V-ar putea interesa și: