Ce măsuri s-au luat în ultimele zile la nava scufundată în Portul Midia

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind, din aria delimitată de barajele antipoluare. Echipele sunt pregătite să intervină în cazul în care vor mai ieși la suprafața apei și alte cadavre.

În ultimele zile, s-a acționat continuu, iar cadavrele recuperate au fost preluate de firma autorizată spre neutralizare.

„Menționăm că în zona delimitată de barajele antipoluare nu au apărut irizații de combustibil, iar echipele CN Administrația Porturilor Maritime monitorizează evoluția situației.”, a precizat Daniela Șerban, director general CNAPM Constanța.

Traficul navelor în Portul Constanța zona Midia se desfășoară în condiții de siguranță, deși șenalul navigabil este parțial blocat, nefiind înregistrate întârzieri la sosirea sau la plecarea navelor în/din port.

De luni, 2 decembrie 2019, au intrat în portul Midia 3 nave, iar alte 3 nave au părăsit portul. În perioada următoare sunt avizate la sosire 4 nave.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O firmă din Cluj primește 22,7 milioane lei pentru supervizarea proiectului de reducere a eroziunii costiere etapa a doua

mie dec. 4 , 2019
Administraţia Naţională ”Apele Române” prin Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a semnat contractul de supervizare a proiectului “REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE, Faza II (2014-2020), pentru reabilitarea şi protecţia plajelor şi falezelor degradate reducând procesul de eroziune. Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020, Axa […]

V-ar putea interesa și: