Aplicația Google Pay este disponibilă de acum și în România

Aplicaţia Google Pay este disponibilă de miercuri în România, după ce până în prezent, soluţia Google Pay putea fi folosită în ţara noastră prin intermediul aplicaţiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăţi electronice.

„Începând de astăzi, aplicaţia Google Pay este disponibilă în România. Până în prezent, soluţia Google Pay era disponibilă în ţara noastră prin intermediul aplicaţiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăţi electronice. Aplicaţia Google Pay va putea fi folosită de toţi utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăţi contactless sau online, într-un mod simplu şi sigur”, a anunţat Google.

Aplicaţia oferă un mod rapid de a plăti în magazine şi protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare şi a cardurilor de loialitate.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicaţiei, devine disponibil şi suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă. 

Disponibilă în prezent în peste 30 de ţări în toată lumea, aplicaţia oferă plăţi sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. 

De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real.

Dacă telefonul este pierdut sau furat, deţinătorul poate să-l blocheze sau să-l şteargă folosind funcţia „Găseşte-mi dispozitivul”. Astfel de funcţionalităţi ajută la păstrarea în siguranţă a informaţiilor sensibile. 

Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google. În 2020, compania a avut venituri de 182,5 miliarde USD. Este una dintre cele mai mari companii din lume.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă un container cu 18 tone de deșeuri din piese și dispozitive agricole, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea

mie sept. 8 , 2021
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au depistat un container ce conţinea 18.430 kg de deşeuri (piese și dispozitive agricole), care urmau să fie importate de către o societate comercială […]

V-ar putea interesa și: