Cum a petrecut fiul meu o zi de școală la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

delfinariu 7

Săptămâna trecută, Tudor, fiul meu, era tare nerăbdător să ajungă la școală. Trebuie să știți că asta nu este însă starea lui naturală. Orele nu par că sunt activitatea sa preferată din lume, iar în zilele când are un test sau desen ar prefera să fie puțin, puțin de tot bolnav, ca să nu ajungă la școală. Cred că majoritatea copiilor sunt așa, nu? Nu mă îngrijorez prea tare, sper să am dreptate.

Cum spuneam, săptămâna trecută spunea că de-abia așteaptă să vină ziua de vineri. Am aflat secretul: nu mai avea ore propriu-zise, ci aveau programată o vizită la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. A vorbit cu atâta bucurie încât cu greu am reușit să o convingem pe sora lui că nu poate merge cu el.

Într-adevăr, vineri a fost o zi specială pentru două clase de la Școala 30 ”Gheorghe Țițeica”, o clasă I, la care profesor învățător este Rodica Radu, și una de a treia, a profesoarei Mioarei Gospodin. Copiii au avut parte de lecții interactive de la specialiștii CMSN. Ca să fiu sincer, asta nu i-a dat pe spate. Au fost însă încântați de microrezervație și, evident, de spectacolul delfinilor. Cel puțin asta mi-a spus Tudor.

Acțiunea copiilor de la Școala 30 a fost dedicată zilei de Dragobete (susținută de Veronica Antone și Ancuța Caisin) și Zilei Internaționale a Urșilor polari (susținută de Angelica Curlișcă).

Conducerea CMSN, prin directorul Adrian Bîlbă, spune că orice școală din Constanța este binevenită și că specialiștii de aici le pot oferi elevilor o zi de școală specială, pe care cu siguranță o vor ține minte.

Vă spun și în calitate de jurnalist care scrie despre CMSN, dar mai ales în cea de părinte: copiii voștri merită o astfel de zi.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Emil Hurezeanu își lansează o carte în Constanța

mar mart. 1 , 2016
Universitatea Andrei Şaguna organizează miercuri, 2 martie 2016 Conferinţa cu tema „Problemele Europei”. În cadrul evenimentului va fi lansată la Constanţa cartea „Pe trecerea timpului” a lui Emil HUREZEANU, Ambasadorul României în Germania. Acesta va primi și titulul de Doctor Honoris Causa al universităţii. Puteți urmări Constanța 100% și pe […]

V-ar putea interesa și: