Cum se circulă pe drumurile din sud-estul României VIDEO

Imagini de pe Autostrada Soarelui. Sursă: DRDP Constanța

În cursul nopții, echipele D.R.D.P. Constanța au patrulat și acționat cu 157 autoutilaje și s-au răspândit 792 tone sare și 1 tonă de clorură de calciu pe sectoarele de drumuri naționale și tronsoanele de autostrăzi din administrare.

La ora 5:00, starea carosabilului se prezenta astfel:

Pe drumurile naționale din județul Constanța: carosabil acoperit cu zăpadă frământată în strat de 2-3 cm, iar pe Autostrăzile A2 și A4, carosabil umed.
În județul Călărași, pe drumurile naționale DN 3, DN 3A, DN 31, carosabilul este umed, pe A2 carosabilul este parțial umed/parțial acoperit cu un strat de zăpadă frământată de sub 1 cm.
În județul Ialomița, la Slobozia, pe drumurile naționale DN 2A, DN 2C, DN 21, DN 21A, carosabil partial umed/parțial zăpadă frământată de 2-3 cm; Fetești: DN 3A, DN 3B: zăpadă frământată 2-3 cm;
În județul Brăila, pe DN 2B: carosabil parțial umed/parțial uscat; pe DN 21: între km 1-20, carosabil parțial umed/parțial uscat, iar între km 20-58 umed; pe DN 22B și DN 22: parțial umed/partial uscat; pe DN 23: între km 42-71, uscat, iar între km 71-84 parțial umed/parțial uscat.
În județul Tulcea: zăpadă frământată în strat de 1-2 cm.

Starea vremii

Cerul este acoperit în județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași și Brăila. Sunt precipitații sub formă de ninsoare în județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița.
Vizibilitatea este în general bună, cu excepția localității Fetești unde este redusă sub 100 m.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ninge în Constanța. Efecte și obligații

vin feb. 12 , 2021
Imediat ce a început să ningă, sărărițele au început să împrăștie material antiderapant pe poduri și pe străzi și bulevarde iar autospecialele cu lamă intervin acolo unde s-a depus deja strat de zăpadă. În municipiul Constanța, circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Încă de la primele ore ale dimineții, […]

V-ar putea interesa și: