Delfinii vă vor aștepta, după redeschiderea CMSN, cu noi elemente de comportament

dalfinariu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța profită de pandemia de coronavirus pentru a face pregătirile necesare pentru momentul în care instituția se va redeschide, dar și pentru a oferi noi surprize pentru vizitatori.

Printre acestea se numără faptul că delfinii învață numere noi, cu care ne vor încânta după redeschiderea CMSN.

„Îngrijim animalele, facem numere noi la Delfinariu, noi elemente de comportament la delfini, ne organizăm cu cei de la șantier pentru modernizări, avem o investiție, o nouă volieră pentru păuni, lucrăm, facem curățenie, strângem frunzișul, nu este simplu să îndepărtezi tot ceea ce înseamnă material biologic, material dendrologic, la sfârșitul sezonului de vară. Din această perspectivă, în această perioadă, facem delfinariul frumos astfel încât din ianuarie să vă așteptăm cu bine”, a declarat directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă.

Acesta a precizat că se fac pregătirile necesare pentru ca perioada cea mai friguroasă a iernii, preconizată pentru luna februarie, să găsească toate animalele pregătite pentru iernare.

„Animalele trebuie să fie pregătite pentru iarnă, care, așa cum ne-am învățat, cu un climat aproape sub-temperat, să ne vină în februarie, cum s-a întâmplat în ultimii ani, și așa ne așteptăm și acum, să avem vârful iernii în februarie, astfel că, din decembrie, am început pregătirea pentru iernarea animalelor”, a adăugat dr.Adrian Bîlbă.

În perioada următoare, prin intermediul mediilor de socializare, dar și a partenerilor din mass-media, CMNS va oferi câteva surprize video.

„În perioada Crăciunului, urmăriți-ne pe mediile de socializare și pe toate canalele mass-media cu care avem parteneriate, vom trimite momente, spoturi video, în care hrănim peștii, la Acvariu, în care vedem apropierea dintre Jupiter și Saturn, la Planetariu, noile comportamente ale delfinilor, la Delfinariu, și ce mai fac restul animalelor din Microrezervație”, a mai spus directorul CMSN.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte teste pentru depistarea covid-19 s-au făcut în Constanța și Cluj

sâm dec. 19 , 2020
În ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 833 de teste RT-PCR, a anunțat Prefectura Constanța, în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private. În județul Cluj, în aceeași perioadă au fost realizate 1.127 de teste, potrivit prefecturii de acolo. În Constanța […]
covid

V-ar putea interesa și: