FOTO. Constanța, orașul cu spații verzi acoperite de gunoaie

polaris

Suntem la finalul campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”. Am relatat pe tot parcursul lunii ce s-a întâmplat și am prezentat imagini cu munții de gunoaie găsiți și strânși. Ce s-a întâmplat ieri și azi pare că întrece orice măsură. Există zone în municipiul Constanța unde spațiul verde practic nu se mai vede, este acoperit de gunoaie.

Compania Polaris M Holding a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii reprezentative, din care am selectat câteva. Reprezentanții societății au acționat, în regim de voluntariat, în aceste două zile, în zonele: str. Pasajului; Prelungirea N. Grindeanu, zona calea ferată; str. Delavrancea (Dionisie cel Mic, bl 50 A).

”Cantități foarte mari de deșeuri au fost colectate și din aceste zone unde spațiile verzi au fost, practic, acoperite de deșeuri. Pe strada Delavrancea, cetățeni de etnie romă și-au instalat tabere improvizate, transformând domeniul public în adevărate focare de infecție”, au precizat reprezentanții companiei.

Vom trage concluziile la finalul campaniei, atunci vom încerca să vedem cine este vinovat. Mai sunt însă câteva zile de campanie, în care putem cu toții să dăm o mână de ajutor pentru a avea un oraș mai curat. Dacă vreți să intrați în campania ”Curățăm Constanța Noastră”, intrați pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și dați click pe ”Particip”. Sau, pur și simplu, nu mai aruncați gunoiul la întâmplare (dacă o făceați) și/sau încercați să strângeți gunoaiele care vă ies în cale, în jurul casei sau al blocului, de exemplu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru cazuri de delfini eșuați, înregistrate în acest an

sâm apr. 29 , 2017
Expedițiile terestre organizate de echipa Mare Nostrum, alături de voluntarii din cadrul rețelei Observatori Pentru Salvarea Delfinilor continuă atât în Nordul litoralului, cât și în Sud. Scopul: monitorizarea coastei în vederea identificării cazurilor de delfini eșuați. Patru astfel de cazuri au fost înregistrate de la începutul anului și până acum. […]
delfin esuat

V-ar putea interesa și: