Ce vedeți în imaginile de mai sus sunt deșeuri, în specia mult moloz, aruncate la întâmplare pe un câmp din județul Constanța.
Imaginile sunt din satul Amzacea, dar pot fi întâlnite în foarte multe localități.
„Un privat a aruncat diferite deșeuri și mult moloz pe islazul comunal. Primarul știe exact cine a fost, doar știe cine și-a dărâmat magaziile săptămâna trecută, și nu întreprinde nicio măsură, măcar un avertisment. Toată lumea știe ce firma a aruncat aceste deșeuri, insa primăria Amzacea nu face nimic. Am sunat la Garda de Mediu Constanța, dar nu răspunde nimeni la telefon.”, ne-a spus constănțeanul care ne-a sesizat problema.
Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.
la greci cind primesti autorizatia de constructie / renovare esti obligat sa inchiriezi o mini bena care o ti in fata santierului si acolo arunci deseurile Asta e golita ori de cite ori este nevoie de firma de salubrizare si dusa unde trebuie Nimeni nu se mai lupta cu molozul daca are platit acest serviciu impus Unde se lucreaza si nu este bena este lucru la negru La fel si cu gunoiul menajer Tariful este global nu pe zone sau asociatii Factura vine pe cea de curent caci este normal ca unde ai un bransament este o familie care produce gunoi Nu te poti sustrage de la contract cu salubrizarea Tot ce este aruncat aiurea provine de la cei fara contract Problema este in mediul rural unde asta e o practica curenta din lipsa operatorilor de salubritate Aici primariile trebuie sa gaseasca solutii E bine ca aceste idei practice sa fie facute cunoscute primariilor Gazetari la atac !