Mai mulți cămătari și șantajiști, reținuți de poliție

Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în șantaj, camătă și înșelăciune.

În urma a 22 de percheziții, au fost ridicate mai multe dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc, înscrisuri, două autoturisme de lux, precum și 15.000 de euro, iar 6 persoane au fost reținute.

Astfel, la data de 15 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Constanța, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști specializați în arme, explozivi şi substanțe periculoase, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Tulcea și Călărași.

Momentul când suspecții sunt duși la Tribunal îl puteți vedea mai jos. Puteți observa cum aceștia strigă „Nu e justiție în România”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arhiepiscopia Tomisului dă startul proiectului cultural „Centenarul Unirii în Dobrogea, locul unde începe istoria românilor”

vin mart. 16 , 2018
Miercuri, 21 martie 2018, debutează un nou proiect cultural, circumscris Anului comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918. Este vorba despre proiectul „Centenarul Unirii în Dobrogea, locul unde începe istoria românilor”, organizat de către Departamentul Cultural-Educațional al Arhiepiscopiei Tomisului, împreună cu Mănăstirea Dervent, filiala Constanța a Asociației Naționale Cultul Eroilor […]

V-ar putea interesa și: