O iubită profesoară din Constanța s-a stins din viață

lumanare

Liceul Teoretic Ovidius din Constanța a anunțat, cu adânc regret, că doamna profesoară Ștefania Munteanu s-a stins din viață.

„Întreaga carieră profesională a doamnei profesoare Munteanu s-a desfășurat la Liceul Ovidius din Constanța (Liceul de matematică-fizică nr. 1, Liceul industrial nr. 10). Pentru acest liceu, tot ceea ce s-a înfăptuit în acești ani a fost și prin contribuția doamnei profesoare și a soțului sau, domnul profesor Octav Munteanu.

Timp de 40 de ani, generații de elevi au învățat chimia de la doamna Munteanu, însă nu doar chimia, ci și integritatea umană și valorile în care să creadă pentru tot restul vieții – onestitatea, curajul, curiozitatea intelectuală. A fost nu doar o profesoara emerită, ci și un sprijin și model pentru elevii săi. Aceste generații se înclină astăzi când o conducem pe doamna profesoară pe ultimul drum, și îi mulțumesc pentru ceea ce a fost – un dascăl și un model inspirațional.”, au transmis reprezentanții liceului.

Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, corpul neînsuflețit este depus la Casa Funerară Niculescu începând de astăzi 30 iunie ora 15:00.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central din Constanța, luni 1 iulie, ora 12:30.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosarul Revoluției, poveste fără sfârșit. 34 de ani de mistere și gafe procesuale

lun iul. 1 , 2024
Timp de 34 de ani, dosarul „Revoluţiei” s-a plimbat între instanţe şi parchete, pe diverse motive de procedură, traseu pe care își continuă și azi involuția. Acum câteva zile, pe 14 iunie 2024, Înalta Curte de Casație si Justiție a admis, în dosarul nr. 1687/1/2022/a2, intitulat în mod eronat „Dosarul […]

V-ar putea interesa și: