Primarul din Jurilovca, Eugen Ion, a ajuns la hotelul Ramada din Sibiu, unde a aflat că în meniu se află crap prăjit „ca la Jurilovca”.
„Am întrebat în stânga și-n dreapta, în aproape toată comuna, și am aflat că noi, la Jurilovca, Sălcioara și Vișina, nu prăjim crapul într-un fel specific.
Dar dacă cei de la hotelul Ramada din Sibiu au găsit o rețetă de crap prăjit “ca la Jurilovca”, nu putem decât să ne bucurăm.”, a scris acesta pe pagina sa de Faceboook.
Acesta spune că ar recomanda și borșul lipovenesc de Jurilovca, un preparat care-și are locul pe lista oricărui gurmand iubitor de mâncăruri din pește.
„Văzând crapul prăjit ca la Jurilovca în meniul unui hotel de 4 stele, oricine s-ar putea gândi că e vorba de o destinație exotică. Avem peisaje de poveste, da, dar chiar exotici nu suntem, mai ales că se poate ajunge ușor, cu mașina. Așa că, dacă vreți să încercați mâncăruri gătite ca la Jurilovca, vă așteptăm cu drag, oricând!”, a transmis primarul.