Restricții de circulație, timp de cinci nopți, pe Autostrada Constanța – București

Autostrada Constanța – București se va închide pe timpul nopții între Glina și Cernica (județul Ilfov) în perioada 19 februarie -23 februarie pentru lucrări la nodul rutier de la intersecția cu primul lot al Autostrăzii A 0 București Sud.

Printr-un comunicat oficial, CNAIR informează participanții la trafic că circulația rutieră pe autostrada A2, București – Constanța, sectorul cuprins între km 11+700 – km 15+500, în zona Nodului rutier A0 – A2, se va închide în perioada 19.02 – 23.02.2024, în nopțile de luni, marți, miercuri și joi, în intervalul orar 23:00 – 04:00, pentru executarea lucrărilor la tablierul metalic al pasajului de peste autostrada A2, la km 13 + 330.Pe perioada închiderii traficului pe cei 4 km ai autostrăzii, traficul rutier pe A2, Calea 1,  București – Constanța și Calea 2, Constanța-București,  se va desfășura astfel:

  • Calea 1, București – Constanța: Bvd. Theodor Pallady – A2 – nod rutier km 12+000 – Centura București (DNCB) – DN 3, Fundulea – A2 – Constanța.
  • Calea 2, Constanța – București: A2 – nod rutier km 15+000 – DJ 301 – Cernica – Centura București (DNCB).

Autostrada a fost închisă și zilele trecute.

Lotul Alsim Alarko dintre A 2 (Glina) și Vidra are 17 kilometri și este la 84 % execuție cu termen estimat de finalizare vara 2024.

Finalizarea lotului 1 va permite circulația pe A 0 între A 2 și Bragadiru DN 6 pe o lungime de 33 km., cei 13 kilometri dintre Jilava, Vidra și Popești-Leordeni urmând să fie deschiși în martie 2024.

Lotul 3, care este necesar pentru a face legătura cu A1, este în întârziere și nu este sigur că va fi gata până la finalul acestui an. Este construit de Asocierea Aktor – Euroconstruct Trading.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Românii, europenii care își permit cel mai puțin o vacanță

lun feb. 19 , 2024
Țările Uniunii Europene trebuie să acorde un minim de 20 de zile de concediu anual plătit, dar unele state membre sunt mai generoase. În România, 6 din 10 persoane nu își pot permite o vacanță anuală de o săptămână departe de casă, cel mai mare procentaj din UE, scrie Euronews. […]
voucherele de vacanță

V-ar putea interesa și: