Google Maps dă erori de ceva vreme. Șoferii care vor să facă drumul Constanța – București sau retur au surpriza să descopere că celebra aplicație le spune că trebuie să facă un ocol considerabil.
Pe rețelele de socializare apar zeci de întrebări ale conducătorilor auto care întreabă ce se întâmplă.
În loc să recomande drumul direct, pe Autostrada Soarelui, Google îi trimite pe șoferi pe la Giurgeni – Vadu Oii și Hârșova, ceea ce înseamnă că, în loc de circa două ore, timpul necesar parcurgerii distanței crește la aproape trei ore și jumătate.
Aceeași eroare apărea astăzi și în aplicația Maps a celor de la Apple.
În schimb, Waze funcționează bine.
Ce se întâmplă de fapt? Pe pod se poate circula, dar cu restricții.
Marți, 19.09.2023, începând cu ora 13.00, s-au instituit restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680.
Pe perioada lucrărilor, calea II de circulație, sensul Constanța- București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului, circulația fiind deviată pe Calea I (București – Constanța), unde se va desfășura în ambele sensuri.
Recomandare: Mașină Google, implicată într-un accident în Ovidiu
CNAIR amintește că lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani după recepție.
Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1596 m conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.
Serios? Uite ce am găsit în numai 2 minute.
The difference is the customer usage and delivering a solution to that required outcome.
Waze is more focused on getting you to Point B in a certain time given to you, meaning that re-routing in each end point of an edge is less problematic and that’s why some users love it.
While Google Maps, focuses on giving the user an ETA, and using this route with the given ETA is the goal, rather than re-routing to Point B as often as Waze would do.
E vorba de algoritmi și de „final goal”.
P.S. Pentru limba romana apăsați pe google translate 😉
E simplu….. Dar daca se documenta mai mult nu mai avea articol….. Asta cu articolu’ scribu lu peste prajit….. da un zoom pe harta si vezi daca poti inota cu masina la pod la Cernavodă…… Pentru creie apasa tasta #