Spitalul de Boli Infecțioase este închis de anul trecut, președinta Consiliului de Administrație, Adriana Câmpeanu, îi învață pe copii să se spele pe dinți

Trei ipostaze: Adriana Câmpeanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, învață un elev cum să se spele pe dinți (stânga); un rănit este scos de pompieri în incendiul ucigaș din spital (dreapta sus); Adriana Câmpeanu, în campanie pentru Vergil Chițac și PNL, alături de Rareș Bogan (dreapta jos)

Spitalul de Boli Infecțioase este închis de anul trecut, în urma incendiului tragic în care șapte doamne și-au pierdut viața.

Pe 8 februarie 2021, consilierul local municipal Adriana Câmpeanu (PNL) a fost aleasă președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Pe pagina sa de Facebook, politicianul a scris că este o provocare pentru ea și se va implica total în această activitate.

Atunci ne spune să avem încredere, copiind mesajul de campanie al primarului Vergil Chițac.

„Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi Consiliului de Administrație a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, printre alte subiecte de interes, s-a aflat alegerea președintelui Consiliului de Administrație. Colegii mei au decis ca eu să preiau această poziție și să mă asigur că activitatea acestei unități sanitare de importanță majoră pentru municipiul și județul Constanța să continue în cei mai buni parametri. Vă mărturisesc că este o provocare pentru mine și că mă voi implica total în această activitate. De altfel, una dintre propunerile mele de astăzi a fost adoptarea planului de strategie al spitalului, un document extrem de necesar pentru viitoarele proiecte de dezvoltare. Aveți încredere!”

Precizăm că Adriana Câmpeanu este medic stomatolog, iar din 2016 este consilier local municipal. Începând din data de 28 decembrie 2020, face parte din Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Ce a făcut Adriana Câmpeanu pentru redeschiderea spitalului nu știm exact, pentru că nu a comunicat pe această temă, deși a declarat că se va implica total.

Știm în schimb că a avut recent altă activitate. Liberala este și director executiv Direcția medico-socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța din Primăria Constanța. Post obținut tot după ce Vergil Chițac a ajuns la conducerea orașului.

Această direcție, prin Compartimentul de prevenție, derulare și coordonare programe de sănătate și Serviciul de medicină școlară, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a marcat în școli Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, care se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 20 martie.

„Am inclus în cadrul proiectului ACUM PENTRU SĂNĂTATE, activități de promovare a regulilor de igienă orală. Este primul proiect derulat de Direcția Generală Asistență Socială, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Vor mai urma și alte activități de promovare a sănătății.”, a declarat Adriana Câmpeanu.

Practic, copii din școli constănțene au învățat cum să se spele corect pe dinți.

Opinia autorului

„Acțiunea din școli este necesară, evident. Nu credeți că era mai bine să fim anunțați că s-a redeschis Spitalul de Boli Infecțioase, că toți cei responsabili, inclusiv președintele Consiliului de Administrație, se implică total în reabilitarea sa? Că, pe lângă acest comunicat, Adriana Câmpeanu ar fi trebuit să depună și un raport de activitate, public, prin care să ne anunțe ce a făcut în acest peste un an de când este președinta C.A.-ului? Asta mi-ar fi plăcut, personal, să văd. Orice altceva pălește.”

Context

Adriana Câmpeanu a fost una dintre susținătoarele primarului Vergil Chițac în campania electorală. A fost pe lista PNL pentru un loc de consilier municipal, pe care l-a și obținut, dar la care a renunțat pentru a deveni președinte de CA.

Vă recomandăm și:

Constănțenii ies în stradă pentru a cere redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase!

Povestea din spatele unei poze cu iz de PR politic pe spatele refugiaților din Ucraina. Protagonistă: președinta Consiliului de Administrație al spitalului în care au murit de vii șapte oameni, Adriana Câmpeanu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Spitalul de Boli Infecțioase este închis de anul trecut, președinta Consiliului de Administrație, Adriana Câmpeanu, îi învață pe copii să se spele pe dinți

  1. Cateva precizari : doamna in cauza era Consilier municipal si sefa Comisiei de SANATATE a Consiliului municipal ,cat si Presedinta C.A al Spitalului respectiv, chiar la data actului criminal ! Se face cumva vinovata de respingerea investitiei necesare autorizarii Spitalului si a demisionat din functia de Consilier municipal imediat dupa teribila crima ? Spitalul nu se va redeschide daca nu se va INCHIDE dupa gratii criminalul ce a facut posibil acest masacru (aproape sigur ,niciodata).DNA are probleme multe cu gainarii iar primarul a pregatit din timp o expertiza( bine croita) ce nu mai permite siguranta cladirii …..fiind foarte afumata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TOMIS TV: Secretul celei mai profitabile firme din Constanța

vin mart. 18 , 2022
Cea mai profitabilă firmă din Constanța este Compania Națională a Porturilor Maritime Constanța. A câștigat peste 145.896.620 lei în anul 2020. Există specialiști care spun însă că profitul nu ar fi trebuit să fie mai mare de 1 euro. De ce? Detalii în emisiunea „Punctul pe i”, realizată de jurnalistul […]
port constanta

V-ar putea interesa și: