Dacă veniți în vacanță la mare, trebuie să încercați o masă cu pește. Și o astfel de masă nu poate fi completă fără un storceag.
Cea mai bună alegere pe care o puteți face este, în opinia noastră, Pescăria lui Matei, din Agigea, unde veți găsi cu siguranță unul din cele mai bune storceaguri de pe litoral. Are însă o mică problemă: creează dependență! Veți fi tentat să mai veniți să gustați, fie că este vară sau nu. De fapt, mulți bucureșteni vin aici special pentru a mânca, a petrece o după-amiază pe plajă.
Storceagul este de fapt o combinație între ciorbă si supă care se face din specii de sturioni. Rețete de la Pescăria lui Matei conține sturion de acvacultură, legume proaspete, oțet, ouă, sare, ardei iute.
Puteți opta și pentru o ciorbă de pește a la Matei, care conține pește de sezon, legume proaspete, oțet, usturoi, sare, ardei iute.
Pescăria lui Matei este deschisă pe tot parcursul anului.