Vestigii subacvatice 2022 – un proiect de care Constanța avea nevoie VIDEO

Proiectul cultural „Vestigii subacvatice 2022” se apropie de sfârșit. Au fost patru săptămâni intense, acum începe ultima.

Interesul a fost foarte mare, locurile s-au epuizat repede. Asta ne spune cu siguranță cel puțin un lucru: că este un proiect de care Constanța avea nevoie.

„Pentru ultima săptămână nu mai avem niciun loc disponibil. Vă mulțumim că ați fost și sunteți alături de noi.”, a declarat Sebi Pătrunjei, responsabil PR al proiectului.

„Vestigii subacvatice” nu reprezintă numai posibilitatea ca mai multe sute de constănțeni și turiști să descopere secretele Mării Negre, ci înseamnă o nouă latură pe care un operator cultural, împreună cu Primăria Constanța, o aduc turismului.

Astfel de proiecte, dacă sunt organizate anual și cu predictibilitate, pot atrage turiști, care vor veni nu numai pentru scufundări, ci și pentru a descoperi mai mult din ceea ce are de oferit Constanța.

Vă reamintim, cei care participă la proiect pot vedea vestigii ale zonei de est a cetății antice Tomis, aflate în prezent sub apele Mării Negre, în zona Cazino Constanța. Acestea se află la adâncimi cuprinse între 2 și 8 metri și nu mai departe de 500 de metri de mal.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța.

Buget total al proiectului: 167.500 lei, din care 150.000 lei finanțare și 17.500 lei contribuție proprie a beneficiarului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Horia Țuțuianu și Cătălin Caracostea, trimiși în judecată de firma pe care au condus-o

lun aug. 1 , 2022
Societatea Neptun Olimp SA și-a chemat în instanță fosta conducere, din care au făcut parte Marius Horia Țuțuianu și Cătălin Caracostea. Este vorba despre dosarul cu numărul unic 3391/118/2022, unde, conform portalului instanțelor de judecată, SC Neptun Olimp SA are calitatea de reclamant, în timp ce pe lista pârâților se […]

V-ar putea interesa și: