Ziua Dobrogei la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. INtrare liberă, expoziții foto și o masă rotundă

delfinariu

Pe 14 noiembrie 2016, de Ziua Dobrogei, toate secţiile Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii vor funcţiona în regim de „Porţi deschise” cu accesul vizitatorilor fără plată, dar cu respectarea normelor de securitate şi organizare/ îndrumare a vizitatorilor. În Secţia Microrezervaţie se va organiza evenimentul având subiectul „Tradiţii dobrogene cu animale.”

În cadrul demonstraţiilor de la Delfinariu se va prezenta expunerea „Evoluţia ca realitate înţeleasă în zilele noastre”, prelegere susţinută de directorul general dr. Adrian BÎLBĂ. Se va prezenta şi expoziţia privind evoluţia vieţii pe Terra din foaierul Delfinariului.

De asemenea, se vor organiza expoziţiile foto temporare „Păsări care iernează în Dobrogea” și „Foca de Marea Baltică”, o nouă achiziţie pentru Delfinariu Constanţa.

La data de 15.11.2016 conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii va iniţia o discuţie cu colectivul catedrei de botanică a Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii şi Agricultură/ Universitatea Ovidius privind proiectul „Pădurea Dobrogeană”.

La data de 16.11.2016, în sala de conferinţe „ing.Stanciu Marcel” a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, se va organiza o masă rotundă privind „Restaurarea  şi punerea în valoare sub aspect muzeistic a Morii de vânt din Jurilovca/jud. Tulcea”, obiectiv aflat în patrimoniul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Vor participa specialişti de la CMSN, Institutul Eco-Muzeal Tulcea, Muzeul de Artă Populară Constanţa şi Universitatea Ovidius.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cea mai strălucitoare lună din ultimii 70 de ani poate fi admirată chiar de Ziua Dobrogei, de la Observatorul Astronomic. VIDEO

sâm nov. 12 , 2016
Peste numai două zile putem admira un fenomen astronomic pe care îl putem vedea de numai câteva ori în viață, dacă avem noroc și trăim mult: Super Luna. Acesta apare când luna se află în punctul cel mai apropiat de orbita Pământului. Luna plină a lunii octombrie a fost pe […]

V-ar putea interesa și: